Tävlingsvillkor

Nominera ditt plagg och förklara hur just ditt plagg är #bratextil. Läs mer här

Genom att delta i denna tävling godkänner du tävlingsreglerna nedan.

Så här går tävlingen till:
Nominera ditt plagg och motivera varför just ditt plagg är #bratextil. Det bidrag som anses bäst av vår jury avseende kreativitet och miljötänk vinner en symaskin från Pfaff värde 5.995kr. Tänk på att din Instagramprofil måste vara öppen, inte satt till privat, annars kan vi inte se ditt bidrag till tävlingen.

Anställda på Sysav och Dynamic Dog, samt deras familjer, får ej delta i tävlingen.

Tävlingsperiod och vinster
Tävlingen pågår under perioden x november 2014 till och med 31 januari 2015. 1:a pris är en symaskin PFAFF Ambition Essential , värde 5995 kr. 2-30:e pris är presentkort à 100 kr på Myrorna.

Vinnarna meddelas via Instagram senast 28 februari 2015. Är denna under 18 år behövs målsmans skriftliga godkännande för att ta emot vinsten.

Vinnarna får sina vinster skickade till sig efter avslutad tävlingsperiod, till den adress som de per mail uppger till Sysav efter att ha blivit kontaktade via Instagram.

Vinsterna kan inte bytas ut mot kontanter.
Eventuell skatt betalas av vinnarna. Deltagarna ansvarar själv för att de uppgifter de lämnat är korrekta.

Jury
En jury bestående av representanter från Sysav och Sysavs delägarkommuner utser de bästa motiveringarna. Juryns beslut går inte att överklaga.

PUL
Genom sitt deltagande samtycker tävlande till att dennes personuppgifter lagras i enlighet med Personuppgiftslagen (PUL).

Sysav kommer inte att lagra några personuppgifter för annat ändamål än att kontakta vinnare och skicka ut vinster. När kampanjen är slut och vinnarna fått sina vinster kommer samtliga personuppgifter att raderas. Sysav säljer inte vidare uppgifter till tredje part och kommer ej heller att använda personuppgifterna i andra sammanhang än att kontakta vinnare i tävlingen

Vid frågor kontakta Sysavs Kundservice, kundservice@sysav.se  eller telefonnummer 040-635 18 00.